Настільна версія
мова | язык

Прем’єра кінотеатрального тизеру містичного трилеру "Тіні незабутих предків"

1 Лютого, 17:15

Поділитися:

У вівторок, 29 січня в кінотеатрі «Україна» відбулася презентація першого кінотеатрального тизер-трейлеру містичного трилеру «Тіні незабутих предків» молодого режисера Любомира Левицького. Презентував відео журналістам й глядачам сам режисер, а також молода кров українського кінематографу, актори Дмитро Ступка, актриса і ведуча ранкового шоу «Підйом» На Новому Каналі Олена Мусієнко, Паша Лі, Марина Шако, Роксолана Кравчук, Софа Галабурад, Владислав Никитюк та Богдан Юсипчук.

Любомир Левицький про свій проект: «У мене в голові була легенда, яку мені розповів один сивий дідусь в Карпатах. Він її розповів за однієї умови, якщо я це популяризую, тобто розповім її багатьом людям. З акторів ми взяли частину відомих, а частина початківців. Україна багата талантами. Я це говорив і буду говорити. Просто ніхто не хоче ризикувати, віддаючи українським акторам головні ролі в жанровому кіно. Потрібно зняти пару десятків жанрових українських картин, щоб і у нас з'явилися справжні комерційні кінозірки. Наш фільм стане свого роду криголамом українського кіноринку».

Про фільм: Декілька століть тому в українських Карпатах безчинствували злі духи та інші химери. Тоді дев’ять магів запечатали потойбічну нечисть у Книгу Тіней і затаврували її магічною Згардою. З того часу Згарда перебувала в безпечному місці, надійно оберігаючи вхід до нашого світу від злих духів. Однак велінням долі Згарду знайдено і передано університету, після чого життя деяких студентів змінилося назавжди. Врятувати студентів та знищити зло зможе лише нащадок останнього чаклуна - мольфара.

ТІНІ НЕЗАБУТИХ ПРЕДКІВ
Старт в Україні 13.06.2013

Жанр: містика, трилер, комедія
Режисер: Любомир Левицький ( «Штольня., «Обійми мене»., «Теркель і Халепа», «Смеш», «Ломбард»). У ролях: Дмитро Ступка, Альона Мусієнко, Паша Лі, Марина Шако, Ольга Сумська, Ольга Фреймут, Микола Боклан, Юрій Розстальний, Валерій Легін, Володимир Нечипоренко, Костянтин Лінартович, Роксолана Кравчук, Софа Галабурад, Владислав Никитюк, Богдан Юсипчук та інші.
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf rsyjntfnhfkmyjuj nbpthe vscnbxyjuj nhbkthe @Nsys ytpf,enb[ ghtlrsd@
1 Лютого, 17:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон