Настільна версія
мова | язык

LOBODA зробила скандал в Ізраїлі

18 Січня, 21:19

Поділитися:

LOBODA побувала на Святій Землі. До Ізраїлю Свєта поїхала з мамою, молодшою сестрою і друзями, серед яких була близька подруга співачки Лілія Літковська (преса якось навіть пліткувала про їхні "близькі нетрадиційні стосунки"). Оселившись у Тель-Авіві, туристки майже щодня їздили на екскурсії-паломництва. Насамперед  біля Стіни Плачу в Єрусалимі загадали бажання.

"Для цього треба написати своє бажання на листку паперу і просунути в щілину між каменів стіни і помолившись загадати бажання. Кажуть, ці бажання обов'язково збудуться, адже Стіна Плачу - символ Віри і Надії", - пояснює LOBODA.

А в священному місті Вифлеємі, де на світ з'явився Ісус Христос, - мандрівники ледве не залишилися надовго. Зовсім забувши, що Вифлеєм знаходиться на території автономної Палестини, вони вирушили туди без паспортів, що коштувало їм невеликого скандалу на кордоні.

У день поїздки на берег річки Йордан - тієї самої, в якій хрестили Христа, - Світлані і компанії не пощастило з погодою.

"Мама і сестричка викупалися у священній річці, а я не стала - була застуджена, до того ж йшов дощ, і було досить прохолодно. Зате в Йордані водяться видри! Я розважалася тим, що годувала їх з рук", - розповідає LOBODA.

У самому Тель-Авіві, столиці "світського" Ізраїлю, LOBODA і друзі відвідували місцевий зоопарк-сафарі, вибирали картини ізраїльських художників у Старому Місті та здійснювали щовечірні "паломництва" на міські пляжі, де пили вино і дихали свіжим морським повітрям.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ phj,bkf crfylfk d Sphfїks
18 Січня, 21:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон