Настільна версія
мова | язык

БИ-2 зняли кліп на пісню «Молитва» – саундтрек до фільму-катастрофи «Метро»

5 Лютого, 17:37

Поділитися:

БИ-2 представили новий кліп на пісню «Молитва», яка прозвучить у фіналі фільму-катастрофи «Метро» про затоплення московської підземки.

У кліп увійшли найяскравіші кадри з фільму, знятого в унікальних герметичних декораціях, розрахованих на роботу з великим об'ємом води, з яким в російському кіно ніхто ніколи не стикався. Частина кліпу за участю гурту була знята в клубі «Stadium Live» режисером Олександром Андрющенко, для якого «Молитва» стала восьмою за рахунком роботою для БИ-2.

Режисер фільму Антон Мегердичев вибрав «Молитву» із сотень композицій, запропонованих музичним продюсером – пісня ідеально підійшла фільму за змістом і відразу лягла на відеоряд, підкресливши драматичну лінію. Вона відобразила найважливіший аспект – цінність людських стосунків у будь-яких, навіть найекстремальніших ситуаціях. «Це молитва про те, щоб у нас все виходило, наші кохані завжди були з нами, і щоб любов нікуди не зникала», – говорить Льова БИ-2. Пісня увійшла до альбому «Spirit» і стала фінальною композицією в цьому релізі. Тепер «Молитва» – саундтрек до цікавого фільму, який виходить у широкий прокат 21 лютого.

«Ми давно не бачили такого російського фільму – масштабного, з дуже правдоподібною картинкою, захоплюючим сюжетом, – додає Льова. – Не варто порівнювати його з американськими блокбастерами. У Росії кіно розвивається своїм шляхом. І цей фільм – явне підтвердження того, що воно дійсно розвивається».

«Ну, і акторський склад вражає. Мені дуже подобається Сергій Пускепаліс, запам'яталася його робота у фільмах «Як я провів цим літом», «Життя і доля», – продовжує Шура БИ-2. – Толю Білого знаємо особисто, Олену Панову теж. Приємно мати справу з проектом, до якого причетні твої друзі.»
Помилковий заголовок — <B-2 pyzkb rksg yf gscy. «Vjkbndf» – cfeylnhtr lj askmve-rfnfcnhjab «Vtnhj»
5 Лютого, 17:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків