Настільна версія
мова | язык

Мед Хедс знають, чого хочуть жінки

7 Лютого, 23:21

Поділитися:

8 березня, у ресторан-клубі «Толстой» запальна рок-група «Мед Хедс» подарує усім жінкам музичний весняний сюрприз - нову програму «Акустична романтика», яка вперше буде презентована у Міжнародний Жіночий День.

«Шалені голови» дадуть можливість відчути ліричні грані своєї творчості. На ексклюзивному акустичному концерті відбудеться одразу ж декілька прем’єр нових пісень, які в подальшому увійдуть до нового альбому групи. А також улюблені хіти Мед Хедс у незвичному звучанні та з новою подачею, та кавер-версії відомих світових хітів. В цей вечір музиканти розкриють свої почуття, будуть відверті та проникливі, та створять душевну романтичну атмосферу.

Вадим Красноокий, лідер групи Мед Хедс: Ми робимо Все заради Вас, жінки. Тільки поряд з вами нам хочеться бути сильними, розумними та турботливими, та постійно дивувати вас. Саме ви надихаєте нас, музикантів, на написання нових хітів. Тому ми вирішили подарувати вам цей акустичний концерт. За 20 років існування групи ми грали різну музику, але стати настільки ніжними і романтичними ми вирішили вперше. Експерименти зі стилем, піснями та інструментами… На концерті музиканти покажуть усі свої можливості. Саме в цій програмі з’являться клавіші та сопілка, а барабанщик виступить в ролі «біт боксера».
Помилковий заголовок — Vtl {tlc pyf.nm? xjuj [jxenm ;syrb

7 Лютого, 23:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон