Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga скасувала усі концерти і ляже під ніж

15 Лютого, 23:02

Поділитися:

Американська співачка Lady Gaga скасувала усі концерти, які були заплановані в рамках її нинішнього турне.

Зірка готується до операції, аби знову мати змогу ходити, повідомляє "People".

Днями стало відомо, що у Lady Gaga серйозні проблеми з ногами. У 26-річної артистки діагностували запалення оболонки суглобів.

І от тепер, після ретельного обстеження, медики заявили про необхідність хірургічного втручання.

"Після додаткових ранкових тестів, які зробили, аби щоб з'ясувати серйозність проблеми, було встановлено, що у Lady Gaga запалення оболонки суглобу правого стегна", - заявив речник поп-зірки.

"Їй потрібно зробити операцію, щоб усунути проблему. А потім у неї буде тривалий постільний режим, щоб відновитися. Це, на жаль, змусило її скасувати тур, аби видужати", - додав представник співачки.

Сама Lady Gaga схоже неабияк переживає, що її концерти скасовано.

"Я сподіваюся, ви пробачите мені, оскільки я не впевнена, що пробачу собі сама. Ненавиджу це. Ненавиджу, що це відбувається. Я люблю вас і мені дуже шкода", - написала Gaga.

Нагадаємо, у 2010-му році лікарі буцімто виявили у Lady GaGa вовчак - захворювання сполучної тканини, що характеризується імунокомплексною поразкою.

Через це захворювання імунна система людини виробляє антитіла, які ушкоджують ДНК здорових клітин, в першу чергу, сполучної тканини.

У листопаді 2011-го року Lady GaGa впала на сцені під час церемонії музичної премії "MTV Europe". Але вона зуміла обіграти своє падіння, і про нього писали, як про забавний казус.

А в червні 2012-го під час свого третього концерту в Окленді співачка отримала струс мозку після того, як на неї впала частина металевої конструкції.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф crfcedfkf ecs rjywthnb s kz;t gsl ys;

15 Лютого, 23:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)