Настільна версія
мова | язык

Свято Шоколаду у Львові

19 Лютого, 15:45

Поділитися:

Вже традиційно у Львові з 14 по 17 лютого відбулось VI Національне Свято Шоколаду. Обличчям свята стала львів’янка, українська співачка Наталка Карпа.

Програму першого дня Свята Шоколаду організатори присвятили Дню Закоханих. Першою для гостей відкрилася «Ярмарка Валентина», на якій було представлено різноманітні шоколадні солодощі у формі сердечок, амурів, квітів і сувенірів. Також закохані парочки могли взяти участь в «Шоколадному вінчанні» і флеш-мобі поцілунків.

Кульмінаційним моментом цього дня стало відкриття Шоколадного міста його Королевою – співачкою Наталкою Карпою, а наступного дня під її виконання пісні «Час-пісок» на святі завели ексклюзивний Шоколадний годинник.

Для найменших гостей кожен день відкривала свої двері Дитяча шоколадна країна, де дітей розважали клоуни відомого польського театру «Wagabunda».

Крім цього, протягом свята на гостей чекало багато приємних сюрпризів – від майстер-класів відомих шоколатьє, конкурсу кондитерів до створення шоколадних скульптур власними руками. Найяскравішими подіями двох останніх днів уїк-енду став виступ і автограф-сесія популярного екзотичного дуету «Шоколадка» - виконавців хіта «Хочу літа», а також розіграш автомобіля.
Помилковий заголовок — Cdznj Ijrjkfle e Kmdjds

19 Лютого, 15:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків