Настільна версія
мова | язык

Руслана обрала Деспіну Ванді між Рибаком і Біланом

21 Лютого, 16:13

Поділитися:

Руслана взяла участь у національному відборі «Євробачення» від Греції «Greek National Final», що відбувся у Афінах 18 лютого. Разом із переможцями різних років Maria Sherifovich, Helena Paparizou, Дімою Біланом та Олександром Рибаком Руслана вийшла на сцену, щоб привітати публіку та учасників, що зібралися у «Gazi Music Hall». Артисти не лише поділились своїми емоціями та творчими новинами, але і виконали пісні, з якими перемогли, в дуеті з грецькими зірками.

Для грецької публіки «Wild Dances» Руслани прозвучали спільно з грецькою співачкою Foureira. До Афін Руслана привезла нові сценічні костюми зі шкіри у стилі модерн, але з впізнаваними елементами – ременями, шпорами та мідною інкрустацією. Танцювальний номер для Руслани та Foureira створили хореографи Юджин (Євген Кулаковський) та Ольга Жолкевська спільно з відомим постановником Fokas Evagelinos.

Ще один імпровізований дует Руслана організувала разом із грецькою поп-дівою Despina Vandi. Хіт «Opa Opa» прозвучав експормтом у виконанні двох артисток у прямому ефірі провідного телеканалу Греції Mad TV. Захід також транслювався у мережі Інтернет.
Помилковий заголовок — Heckfyf j,hfkf Ltcgsye Dfyls vs; Hb,frjv s <skfyjv

21 Лютого, 16:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)