Настільна версія
мова | язык

Автори саундтреку до «Форсаж-5» LALO Project зняли новий кліп

21 Лютого, 21:01

Поділитися:

LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастеру «Форсаж 5», зняли новий кліп. У кіно-павільйоні «Точка зборки» були збудовані декорації, в яких танцювала красуня, грали музиканти і співала ніжна та яскрава Ксюша Зотова.

Кліп на пісню «In This Moment» у близькому для гурту стилі електро-денс знімався 12 годин. Оператором кліпу став Сергій Соломатін, відомий за роботою над першим повнометражним українським фільмом цього року «Звичайна справа» Валентина Васяновича, представленого на «Берлінале», оператор кліпів Ana Baston і O.Torvald. Режисер кліпу – Іван Шерстніков, автор відео на популярний саундтрек LALO Project «Listen to me, Looking at me».

«Кліп про те, як Ксюша ходить в чорно-білому коридорі, який символізує її життя, де зустрічаються близькі та знайомі їй люди. У кліпі є образ танцюючої дівчини, її другої «я», що ховає у собі її бажання, страхи, сумніви, скромність, гордість, все те, про що ми зазвичай не розповідаємо. Ксюша хоче розібратися вона це чи ні, що їй все-таки ближче. Вона виходить у темряву, зустрічає саму себе і заспокоюється зрозумівши, що не розмінюється і залишається в цьому моменті тією, ким вона є.» – Іван Шерстніков, режисер кліпу «In This Moment»

«Запам'яталася завзятість, з якою все вироблялося. Ідея обговорювалася дуже довго, змін вносилося дуже багато і те, що було придумано тільки здається простим – насправді це дуже складна дизайнерська робота. Як оператору мені давалася повна свобода, я щасливий.» – Сергій Соломатін, оператор кліпу «In This Moment»

Історія LALO Project нагадує історію Попелюшки. Коли до гурту звернулися з Нью-Йорку і попросили трек «Listen to me, Looking at me», їм довелося довго пояснювати саундпродюсеру фільму Емінему, що таке Україна. До цього пісню ігнорували 2 роки і не вважали «форматною». Тільки після того, як вона потрапила у «Форсаж-5», її стали крутити в ефірах українських радіостанцій і поширювати рінгтони. Багато хто й досі думає, що LALO Project – американський гурт, а вони наші, українські. Відео на нову пісню з’явиться на екранах вже у кінці лютого.

«Всі ті, кого ви побачите в кліпі, увесь знімальний склад, який працював над цим відео максимально старалися для того, щоб ви дійсно відчули атмосферу, ідею, задум, яку хотів донести до вас режисер. Я сподіваюся, вам усе сподобається так само, як сподобалося нам працювати над цим кліпом.» – Володимир Шариков, гітарист LALO Project

«Режисер придумав супер-цікаву життєву ідею. У кліпі ви побачите яскраві образи, в яких ми ще не були, нових хлопців у нашому гурті.» – Ксенія Зотова, голос LALO Project

«Це історія про те, що не варто заморочуватися минулим, думати занадто багато про майбутнє, що треба жити сьогоднішнім днем, тим, що відбувається з вами тут і зараз. Тому герої нашого кліпу різноманітні, як моменти життя, які ми переживаємо щохвилини – темні, світлі, веселі, радісні. Дівчина в кліпі передає своїм танцем максимум напруження, яке буває в нашому житті, і максимум легкості, яка теж присутня в нас. На зйомках було дуже багато розумних, талановитих, красивих і творчих людей, все робилося швидко, якісно і, головне, з відкритим серцем і душею. Саме таким і вийде наше відео.» – Петро Шерстніков, продюсер, автор музики LALO Project
Помилковий заголовок — Fdnjhb cfeylnhtre lj «Ajhcf;-5» ДФДЩ Зкщоусе pyzkb yjdbq rksg
21 Лютого, 21:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван