Настільна версія
мова | язык

Білик зібралася заміж, ходять чутки про нареченого-регіонала

13 Квітня, 11:48

Поділитися:

Інтернет переповнений фотографіями Білик з народним депутатом від Партії регіонів Владиславом Лук'яновим і чутками про їхній роман.

Ірина Білик знову наречена. Зовсім нещодавно співачка зареклася мати романи з танцюристами та поп-персонами. Тепер вона заявила журналістам ТСН, що коханий чоловік зробив їй пропозицію руки і серця.

Свою сенсаційну заяву Ірина зробила на ювілеї свого давнього знайомого і чоловіка Таїсії Повалій, Ігоря Ліхути.

Називати ім'я нареченого співачка категорично відмовилась, натомість, показала обручку, дуже скромну: в оправі світлого золота - три крихітних діаманти. У Києві схожу прикрасу можна купити приблизно за півтори-дві тисячі гривень.

Білик зазначила, що наречений – відома людина, проте вона не хоче називати його і "робити проблеми йому та собі".

Відомо, що останнім часом Ірина Білик часто з'являлася разом із  російським стилістом Сергієм Зверєвим. Але водночас Інтернет переповнений її фотографіями з народним депутатом Владиславом Лук'яновим і чутками про їхній роман.

Владиславу 47 років, розлучений, має двох дітей.

Журналістам не вдалося додзвонитися до Лук'янова, щоби підтвердити здогадки. Мовчить і оточення співачки. Зокрема її колишній цивільний чоловік , хореограф Дмитро Дікусар і гадки не має про заручини своєї колишньої.

Якщо заручини Ірини правда, і вона все ж таки вийде заміж, то це виявиться її п'ятий публічний роман, але тільки другий офіційний шлюб.
Помилковий заголовок — <skbr ps,hfkfcz pfvs;? [jlznm xenrb ghj yfhtxtyjuj-htusjyfkf

13 Квітня, 11:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон