Настільна версія
мова | язык

Адам Ламберт в Україні дасть єдиний концерт!

5 Березня, 11:56

Поділитися:




Адам Ламберт вперше в Україні дасть єдиний концерт на підтримку нового альбому "Tresspassing" у рамках світового турне. Він - єдиний, кому з такою легкістю вдалося воскресити і популяризувати давно забутий жанр глэм-рок, найскандальніший випускник "American Idol", мультиплатиновий вокаліст, актор, композитор, філантроп і заповітна мрія усього жіночого населення планети.

Саме такі люди, як Ламберт ламають звичні рамки сприйняття. Сміливий, яскравий і неповторний, він об'єднує людей незалежно від кольору їх шкіри, орієнтації і розміру рахунку у банку. 30-го червня 2012-го року Адам Ламберт спільно з групою Queen дали двогодинний безкоштовний концерт в Київській фан-зоні ЕВРО- 2012. Концерт був присвячений боротьбі із СНІДОМ.

 Адам Ламберт став першим артистом, який дебютував на великому лейблі і одночасно відкрито заявив про свою гомосексуальність.

Його дебютний альбом For Your Entertainment вийшов у кінці 2009 р. і зайняв третій рядок в основному чарті Billboard.
 Співак приїде в Україну, щоб дати перший сольний концерт. Американський співак Адам Ламберт після аншлаговых виступів в Кореї та 
Японії почав турне, у рамках якого 18 березня відвідає Київ. 
Ажіотаж навколо виступів Адама Ламберта був неабияким і квитки на два концерти в Токіо розійшлися в перший день продажів
 через, це довелося дати додатковий концерт. Ламберт не розчарував прихильників ні на секунду - ретельно підготовлене шоу у жовто-чорних декораціях на тему обкладинки його пластинки "Trespassing", декілька
 змін іміджу а також прекрасне світло, танцюристи і повністю жива програма з 20 пісень.

У сетлист увійшли кращі пісні з двох альбомів співака, а також приємний сюрприз – неймовірно чуттєвий кавер на свіжий хіт Rihanna "Stay", концертне відео у версії Ламберта яке за кілька днів обійшло увесь американський Інтернет. Багато хто стверджує, що він заспівав цю композицію навіть краще за зірку барбадосу.
 Адам Ламберт дасть ще декілька концертів в Японії, потім виступить 
у Китаї, Сингапурі та Індонезії. Виступ у Мінську 15 березня
 відкриє європейську частину туру, яка продовжиться 16 березня в Москві, 18 березня у Києві в Палаці Спорту, а 20 березня у Санкт-Петербурзі.
Помилковий заголовок — Flfv Kfv,thn d Erhfїys lfcnm 'lbybq rjywthn!
5 Березня, 11:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван