Настільна версія
мова | язык

Фільм "Убити Боно" розсмішив U2

13 Квітня, 12:04

Поділитися:

Коли Ніл Маккормік написав книгу про свій провальний план стати відомим музикантом, він і подумати не міг, що його мемуари досягнуть такого успіху. Сьогодні твір екранізують і він перетворився на вибухову рок-н-рольну комедію.

Стрічка розповідає про двох братів, які мріють про кар'єру крутих рокерів світу, але разом з ними грати свою музику починає також легендарна група U2.

Тому стати кращими музикантами у чоловіків не залишається шансів і вони ще про це не знають. У виконавців головних ролей була реальна можливість поспілкуватися зі своїми персонажами, проте режисер їм це заборонив.

"Я не хотів, щоб їх щось сковувало. Завданням не було зіграти Ніла, який написав цю книгу. Це повинно було бути щось інше. Я хотів, щоб у Берна була повна свобода ужитися в свого персонажа і розвивати його. Тому вони зустрілися пізніше, вже під час зйомок", - розповідає режисер Нік Хемм.

В головній ролі знявся Бен Барнс, відомий попереднім стрічками "Хроніки Нарнії" і "Доріан Грій". Актор розповідає, що одержав величезне задоволення від зйомок в цьому фільмі, а також отримав можливість відійти від своїх гучних персонажів.

"Це була для мене можливість розвіятися, відійти від класичних серйозних героїв, які мені дотепер діставалися і завдяки яким я запам'ятався ... А ще цікаво, що звичайно всі тобі радять, як ти повинен зіграти того або іншого персонажа, а тут ніхто не мав уявлення яким повинен бути Нил Маккормік", - говорить актор Бен Барнс.

Музиканти U2 ледь не  лопнули із сміху на одній з прем'єр фільму, де вони були присутні. А це, за словами творців картини, хороший показник. В Україні фільм "Убити Боно" демонструватимуть вже з 14 квітня.
Помилковий заголовок — Askmv @E,bnb <jyj@ hjpcvsibd Г2

13 Квітня, 12:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій