Настільна версія
мова | язык

Тарас Тополя захоплюється своєю майбутньою тещею

14 Березня, 17:13

Поділитися:

Соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя називає маму своєї коханої жінки Олени (ред.: співачка Alyosha) неймовірно мудрою і талановитою, а свої стосунки з нею – «класними».

«Ми з мамою Олени знайомі десь близько двох років. Можу сказати, що вона була і є головною особою у вихованні моєї коханої, - розповів Тарас у ексклюзивному інтерв’ю музичному порталу Navsi100.com. – У моєї дружини чудовий батько і двоє старших братів, яких можна назвати справжніми захисниками. Це дружня сім’я з гарними моральними принципами, сім’я «трудяг», які знають, що таке честь і гідність».

Співак зізнався, що ще не вирішив, чи буде присутнім при народженні первістка, але чоловіків, які зважуються на це, вважає сміливими людьми. Зате Тарас переконаний, що як тільки прийде час, він готовий до безсонних ночей, хоча навіть у цей період не збирається припиняти свою творчу і концертну діяльність. За його словами, у них є цілий «спецзагнін» бабусь і дідусів, які вже готуються виявляти ініціативу у догляді за дитиною.

«Всі наші рідні, як і ми, дуже чекаємо на цю дитину, вони вже перебувають у бойовому режимі і готові у будь-який час іти у відпустки, щоб допомагати нам няньчити синочка», - сміється майбутній батько.
Помилковий заголовок — Nfhfc Njgjkz pf[jgk.'nmcz cdj'. vfq,enymj. ntot.

14 Березня, 17:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)