Настільна версія
мова | язык

АнтитілА обирають красуню та виходять на червону доріжку

15 Березня, 10:17

Поділитися:

У вільні від концертів дні, що випадають під час всеукраїнського клубного туру «МОВА», АнтитілА і не думають про відпочинок, а ведуть дуже активну позаконцертну діяльність.

Щойно позаду лишилися аншлагові виступи в Харкові та Донецьку, а вже вчора, 13 березня АнтитілА увійшли до складу журі конкурсу краси Національного Авіаційного Університету в м.Києві «Міс НАУ». Після того, як хлопці отримали естетичну насолоду від споглядання та оцінювання краси українських дівчат, 15 березня вони самі матимуть змогу представити себе, пройшовши червоною доріжкою під час церемонії вручення другої щорічної національної музичної премії України «YUNA». Цього ж вечора на АнтитілА чекатиме Чернігів, де вечірнім концертом продовжиться тур «МОВА».

Також стала відома дата фінального концерту туру «МОВА», що відбудеться 18 травня у м.Києві. Цим концертом, водночас з закінченням туру, АнтитілА святкуватимуть 5-ту річницю створення гурту. І саме цього вечора запланована презентація нового відеокліпу «Їдем-їдем», зйомки якого ведуться в кожному місті туру.

Окрім виконання абсолютно всіх хітів за весь час свого існування, глядачі матимуть змогу почути багато нових пісень, із третьої платівки гурту, вихід котрої заплановано на осінь 2013 року.
Помилковий заголовок — FynbnskF j,bhf.nm rhfcey. nf db[jlznm yf xthdjye ljhs;re

15 Березня, 10:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків