Настільна версія
мова | язык

Депутати заборонять рекламувати чаклунів

13 Квітня, 22:47

Поділитися:

Верховна рада збирається очистити вітчизняний інформаційний простір від негативного впливу реклами окультно-містичних послуг.

Народні депутати пропонують заборонити рекламувати на телебаченні і в друкованих ЗМІ послуги "володарів надприродних здібностей", а також заборонити трансляцію в прямому ефірі програм з надання окультно-містичних послуг, і таким чином захистити духовне, психічне, моральне і фізичне здоров'я населення.

Відповідним проектом закону, зареєстрованим у парламенті, пропонується встановити обмеження на надання окультно-містичних послуг знахарів, чаклунів, шаманів, магів, екстрасенсів, ворожок, спіритів, астрологів, віщунів та інших осіб, які називають себе здатними передбачати долю, впливати на людей, духовний світ, майно, довкілля шляхом використання надприродних здібностей, пише ЛІГА.net.

Автори документу зазначають, що сьогодні діяльність з надання окультно-містичних послуг здійснюється безконтрольно, що призводить до масових зловживань, завдання тяжких психічних травм, обдурювання громадян і шахрайського виманювання грошей у населення.

Очікується, що реалізація цього законопроекту у разі його прийняття призведе до зміцнення психічного, морального і духовного здоров'я суспільства, а також очистить інформаційний простір від негативного впливу окультно-містичних послуг.

Кабінету міністрів пропонується розглянути питання про доцільність перебування в Державному класифікаторові професій позицій 515 - "Астрологи і ворожки" і 5152 - "Ворожки і хіроманти" у зв'язку з тим, що ці види професій не мають ані критеріїв атестації, ані навчальних програм підготовки відповідних фахівців, а потрапили в Класифікатор професій випадково.
Помилковий заголовок — Ltgenfnb pf,jhjyznm htrkfvedfnb xfrkeysd

13 Квітня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор