Настільна версія
мова | язык

АнтитілА презентують новий сингл “Їдем-їдем (Мова)”

26 Березня, 12:02

Поділитися:

Доки вся країна перебуває у полоні природних катаклізмів, АнтітилА продовжують всеукраїнський тур “МОВА” та готові презентувати слухачам нову пісню. Це пісня була спеціально написана в дорогу до туру та має назву “Їдем-їдем (Мова)”. Пісня так гаряче сприймається публікою під час концертних виступів, що видання її окремим синглом виявилося лише справою часу. Вже у вівторок, 26 березня 2013 р. прихильники творчості гурту АнтитілА матимуть змогу почути всеукраїнську прем’єру новоствореного хіта в ефірі “Гала Радіо”.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: “За останні два місяця ми проїхали багато доріг, намагаючись донести до кожного міста світло музики, яка була створена аби об’єднувати. І ми в повній мірі відчули на собі, як це постійно бути далеко від дому. Ця пісня стала лейтмотивом всього нашого туру і присвячується кожному, хто в дорозі”.

Що цікаво, презентувати кліп на пісню “Їдем-їдем (Мова)”, зйомки якого ведуться у кожному місті та під час кожного концерту туру, заплановано 18 травня 2013 р. під час фінального концерту всеукраїнського туру “МОВА” у Києві.

А поки АнтитілА продовжують їхати країною.
Помилковий заголовок — FynbnskF ghtptyne.nm yjdbq cbyuk “Їltv-їltv (Vjdf)”
26 Березня, 12:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків