Настільна версія
мова | язык

Час на Holiday з Mirami та Crystal Lake

2 Квітня, 21:55

Поділитися:

Україна, Ізраїль і Польща - що об’єднує ці три країни? Власне цього разу музичні експерименти звели українську групу Mirami з діджейським дуетом Crystal Lake з Ізраїлю в Польщі!

25-28 березня 2013 року в маленькому, але дуже мальовничому містечку Lidzbark Warminski (Польща) відбулись зйомки кліпу на їхній спільний сингл «Holiday».

Дія кліпу проходить в готелі-замку Krasicki (www.hotelkrasicki.pl), який люб’язно надав у розпорядження знімальної групи всю свою територію. Дівчата з Mirami перевтілюються в ролі покоївок, а ді-джеї з Crystal Lake - в портьє. Нехитрим методом герої наповнюють весь готель святковим настроєм та позитивними емоціями, а гості готелю стають їх заручниками - і це все перетворюється на свято музики і танцю під назвою «Holiday»!

Автори треку, хлопці з Crystal Lake, отримали так багато натхнення від української краси Mirami, що запропонували подальшу співпрацю з дівчатами , які в свою чергу, майстерно впорались з вокальними партіями в новому хіті!
Отже, приблизно за місяць ми зможемо побачити нове відео від незмінного режисера групи Mirami, Володимира Шурубури, який вкотре продемонстрував свою майстерність і талант!
А зараз насолоджуємось тізером…
Помилковий заголовок — Xfc yf Рщдшвфн p Ьшкфьш nf Скныефд Дфлу
2 Квітня, 21:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків