Настільна версія
мова | язык

Седокова подалась у продюсери

8 Квітня, 02:40

Поділитися:

Співачка Ганна Седокова вирішала подорослішати й взятися за нову справу - продюсування.

Артистка, яка ще не розкрутила саму себе, вже замахнулася на чужі таланти.

Про це Аня написала у своєму Instagram.

"Я впевнена, що артист повинен ставати більшим і дорослішим. Ось вже практично 7 років як я займаюся продюсуванням власного проекту. Я знаю як повинно бути і що з цим робити. Можливо чекаю і хочу працювати саме з тобою!" - заявила співачка.

Седокова впевнена, що зможе знайти нові таланти та заявити про них на весь світ.

"У мене за спиною чималий досвід роботи в українському та російському шоу-бізнесі, і мені здається, прийшов час поділитися ним з тим, кому необхідні порада і дружнє співчуття. Тому всі, хто вірить у свій талант і хоче ризикнути, можуть звернутися до мене", - додала Аня.

Седокова планує створити нову групу та розкручувати її разом із "наймоднішими DJ і аранжувальниками не тільки України і Росії, але й Великобританії і США".

"Ми будемо робити те, що боялися робити раніше, і просто отримувати від цього задоволення!" - додала Аня.

Нагадаємо, свого часу Ганна Седокова починала свій творчий шлях з кар'єри телеведучої. Потім грудасту дівчину взяли до "ВІА Гри", де вона проспівала 2 роки. Та після цього Аню потягнуло у "сольне плавання".

До слова, нещодавно Седокова розлучилася з другим чоловіком - Максимом Чернявським та посварилася зі своєю подругою Сантою Дімопулос.

Дівчата буквально розпочали в своїх блогах справжню війну одна проти одної. Аня звинувачувала екс-подругу в зраді. Санта ж публікує фотографії з колишнім чоловіком Ані Максимом.

Цього разу Седокова викрила брехню Дімопулос. Як відомо, артистка буквально живе у своєму блозі, постійно стежить за кількістю читачів і лайків. І от вона звинуватила Санту у тому, що остання обманом збирає кількість цих самих лайків.

Седокова вважає, що Санта купує лайки за гроші.

"Вас засмучує, що у вас мало followers? Я знаю, до кого ви можете звернутися) Не дорого і якісно. От тільки на лайках не потрібно економити, як у @santadimopopulis. А то смішно, що 100000 людей, лайкають так небагато разів. Не потрібно економії. 200 лайків лише за 6 $! Чек показати?" - написала Аня.
Помилковий заголовок — Ctljrjdf gjlfkfcm e ghjl.cthb

8 Квітня, 02:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій