Настільна версія
мова | язык

Кохання, яке витримало випробування часом, у новому кліпі Андріани «Назавжди»

16 Квітня, 23:58

Поділитися:

Зовсім недавно в ефірах радіостанцій залунав новий сингл співачки Андріани «Назавджди». Романтична пісня одразу заполонила серця слухачів.

І ось в середині квітня Андріана разом із знімальною групою вирушає на Балтійське море, щоб екранізувати пісню «Назавжди». Це вже був другий етап знімального процесу. Першу частину кліпу було відзнято у засніженому Львові. Саме вулиці міста Лева стали локаціями у відеороботі. Процесом зйомок, як і в попередньому кліпі співачки, керував Володмимир Шурубура.

Дія кліпу «Назавжди» відбувається у неспокійні воєнні роки. Але автори вирішили абстрагуватись і не уточнювати де відбуваються події і що це за війна. За сценарієм головний герой постає перед нами звичайним солдатом, який захищає честь своєї Батьківщини. Він покинув свою кохану і пішов воювати. А десь, на неспокійному березі моря, за ним сумує його друга половина, героїня кліпу Андріана. Вона відчуває, що насувається щось недобре…

Що є саме – це вже можна буде побачити зовсім скоро. І хоча кліп, як і пісня, пронизаний сумом, та в кінці відеороботи глядачі зможуть побачити іскорку надії на краще майбутнє.
Помилковий заголовок — Rj[fyyz? zrt dbnhbvfkj dbghj,edfyyz xfcjv? e yjdjve rksgs Fylhsfyb «Yfpfd;lb»

16 Квітня, 23:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій