Настільна версія
мова | язык

Міранда Керр з власної волі пішла з "янголят"

19 Квітня, 01:06

Поділитися:

Австралійська супермодель Міранда Керр залишила посаду "янголятка" відомого бренду спідньої білизни "Victoria's Secret".

Ходили чутки про "складну репутацію" дружини Орландо Блума. Сама ж Керр заявляє, що причиною такого рішення стала її власна "природна еволюція".

Про це пише "Hollyscoop" із посиланням на "The Sydney Morning Herald".

"Це – природна еволюція… Річ у тім, що я була моделлю з 13 років. А тепер я входжу в нову фазу мого життя. Я відчула, що вона настає, коли народився мій син, і, ставши матір'ю, я усвідомила, що мушу розставити пріоритети в своєму часі", - сказала Керр.

Міранда додала, що тепер вона просто не в змозі зв'язувати себе контрактом. Як відомо, зірка має власну лінію косметики "Kora Organics, знімається для реклами "Qantas Airways" та "Mango", а ще написала дві книжки.

Як повідомило одне з джерел, доки тривав 3-річний контракт Керр із "Victoria's Secret", красуня зарекомендувала себе не найкращим чином.

"Вона не дуже пунктуальна. Неприязна до інших дівчат", - зазначив інформатор, пише "People".

Я повідомив директор із маркетингу "Victoria's Secret", бренд не планує зовсім припиняти співпрацю з Керр. Її вже запрошено взяти участь у кількох цьогорічних показах, і "на щастя, вона погодилася".

Те, що Міранда трохи віддалиться від модельного бізнесу, вочевидь, потішить її чоловіка Орландо Блума. Нагадаємо, він буцімто вважає, що матері 2-річного хлопчика не личить так виставлятися напоказ.

Як відомо, вже за два місяці після пологів Керр повернулася до своєї роботи моделі.
Помилковий заголовок — Vshfylf Rthh p dkfcyjї djks gsikf p @zyujkzn@

19 Квітня, 01:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій