Настільна версія
мова | язык

Огнєвіч не дружить з колегами та хоче заспівати зі Стінгом

23 Квітня, 10:42

Поділитися:

В останній місяць перед 58-м конкурсом "Євробачення" увага до української учасниці Злати Огнєвіч дуже зросла. Дівчина дає інтерв’ю, у яких розповідає про свої уподобання та ділиться планами на майбутнє.

Так, нещодавно Злата розповіла, що мріє записати пісню з Андреа Бачеллі або Стінгом.

А ще співачка зізналася, що не має друзів серед своїх українських колег.

Про це повідомляє прес-служба "Першого національного".

За словами Огнєвіч, вона встигла попрацювати у багатьох музичних жанрах.

"І рок співала, коли виступала з живим бендом, і класичну музику з оркестром, і джаз з диксилендом. Це дало мені колосальний музичний досвід і допомогло краще зрозуміти себе як музиканта. Можу сказати, що мені хочеться випустити новий альбом, над яким вже працюю в студії", - розповідає співачка.

На запитання, з ким зі світових музикантів вона хотіла б попрацювати, Злата каже:

"Я велика шанувальниця Майкла Бубле, Джорджа Гробана, Андреа Бочеллі, Стіві Вандера, Стінга... Було б добре зробити щось разом із ними...".

Також Огнєвіч не проти спробувати себе у кіно.

"Кіно для мене – це ціла країна, а знімальний майданчик – місце для найнеймовірніших фантазій. Дуже хотілося б спробувати себе в драматичній ролі або комедійному амплуа. Про кіно можу говорити годинами і обожнюю слухати акторські байки, гастрольні історії", - зізнається Злата.

У молодої зірки поки що немає друзів серед колег. Серед музикантів Злата симпатизує Івану Дорну, з яким, до речі, співала дуетом на минулорічній премії "YUNA".

"Я спілкуюся з колегами під час концертів, зйомок. Я рада, що ми в добрих стосунках із багатьма. Звичайно, міцної дружби немає, тому що друзів не буває багато. У мене залишилися друзі з інституту – з ними зустрічаємося, спілкуємося. З шоу-бізнесу знаю багатьох. Дуже подобається творчість Вані Дорна, і як людина він класний, і музикант талановитий", - ділиться Огнєвіч.

І хоча Злата ще не виступила на сцені "Євробачення", в неї вже багато пропозицій від західних лейблів. Принаймні, вона сама так каже.

"У нашої команди безліч планів, вже зараз є цікаві пропозиції від західних студій, музичних лейблів… Наші західні колеги запрошують на європейські фестивалі, і ми будемо готувати нову музичну програму", - зазначає Огнєвіч.

Щодо талісманів, то Злата не має якихось спеціальних амулетів чи забобонів.

"Я намагаюся не забувати вдома голос і голову – це найважливіші мої талісмани, тому що інші вже багато разів втрачала", - коментує співачка.

Нагадаємо, Огнєвіч з піснею "Gravity" представить Україну на конкурсі "Євробачення-2013".
Помилковий заголовок — Juy'dsx yt lhe;bnm p rjktufvb nf [jxt pfcgsdfnb ps Cnsyujv

23 Квітня, 10:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)