Настільна версія
мова | язык

Кліп Мед Хедс на пісню «Накрило» забороняли на ТБ?!

25 Квітня, 16:20

Поділитися:

Українська група Мед Хедс не перестає змінюватися і експериментувати. Новий кліп на пісню «Накрило» ще одне тому підтвердження. Нестандартний сюжет, створені з картону локації, музиканти в ролі побутової техніки ...

Все це можна побачити в новій відеороботі музикантів, яку більше півроку українські телеканали не «пускали» в ефір через занадто відвертий сюжет. Режисером кліпу виступив Максим Ксьонда, який і закрутив цю божевільну історію.

Режисер Максим Ксьонда: Я дуже радий, що група Мед Хедс погодилася піти на цю авантюру. Іноді варто грати не за правилами, порушуючи всі можливі формати. На знімальному майданчику ми дуріли як діти, придумуючи по ходу весь наш божевільний сюжет. Результат - смішна історія картонних персонажів побутової техніки. Вони живуть своїм картонній життям, ходять один до одного в гості, і за класикою жанру закохуються в одну дівчину, яка викликає занадто відверті бажання. Після зйомок кіно для дорослих з її участю, всі персонажі опиняються за гратами. Ось такий нехитрий сюжет.


Вадим Красноокий, лідер гурту Мед Хедс: Пісня «Накрило» про шалене кохання, яка накриває з головою і розриває як динаміт. Та й відео передає весь наш романтичний настрій і бурхливі емоції. Зйомки були веселі, багато імпровізацій і несподіваних поворотів. Коли я побачив готове відео, мені не вірилося, що це витворили ми. Режисер зафіксував саме той настрій, який всіх нас переповнював на знімальному майданчику. Тому я розумію, що у глядачів будуть виникати дуже різні асоціації, залежно від того, кого в житті чим накривало. Але для мене це все-таки історія кохання.
Помилковий заголовок — Rksg Vtl {tlc yf gscy. «Yfrhbkj» pf,jhjyzkb yf N<&!
25 Квітня, 16:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон