Настільна версія
мова | язык

Український скрипаль-віртуоз Олександр Божик стане гостем ток-шоу Туреччини - Beyaz show

25 Квітня, 23:15

Поділитися:

Скрипаль-віртуоз, композитор, шоумен, рекордсмен України, суперфіналіст шоу «Україна має талант!» Олександр Божик найближчий вікенд проведе у Туреччині. Продюсери найпопулярнішого турецького ток-шоу Beyaz show, гостями якого були Меган Фокс та Хуліо Іглесіас, запросили українського музиканта стати зіркою їхнього проекту. Програма транслюватиметься у прямому ефірі у п’ятницю, 26 квітня.

- Після того, як під час свого сольного концерту у Львові встановив рекорд України, зігравши одночасно на чотирьох скрипках, зі мною зв’язалися продюсери Beyaz show, - розповідає Олександр Божик. – Вони прочитали про мене у мас-медіа, подивилися ролик на YouTube і загорілися бажанням побачити цей номер у своєму шоу. Для мене це новий досвід і нова аудиторія, адже досі жодного разу не виступав у Туреччині.

У прямому ефірі Beyaz show Олександр Божик продемонструє для турецької публіки свій унікальний номер – одночасну гру на чотирьох інструментах (у грудні минулого року саме цей номер скрипаля потрапив до Книги рекордів України), розповість про свої музичні експерименти, участь в українських талант-шоу, а також зізнається, чому ніколи не зрадить скрипку.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrbq crhbgfkm-dshnejp Jktrcfylh <j;br cnfyt ujcntv njr-ije Nehtxxbyb - Иунфя ырщц

25 Квітня, 23:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон