Настільна версія
мова | язык

Микола Басков робить ліпосакцію

14 Квітня, 12:52

Поділитися:

Російський співак Микола Басков, який схильний до повноти, відкачує жир. Після першої ліпосакції він втратив 10 кілограм.

Співак Микола Басков готовий піти на будь-які жертви, аби завжди бути у формі. Відомо, що співак схильний до повноти і свої сценічні костюми шиє на замовлення. Тому навіть один кілограм зайвої ваги може позначитися на іміджі виконавця.

Разом з тим, він дуже любить солодке і не відмовляє собі в задоволенні зайвий раз поласувати солодощами, хоча знає, що потім доведеться провести не одну годину в спортивному залі. Крім того, співак дотримується особливої дієти, яку йому розробив особистий дієтолог, найнятий Басковим. Однак, спорт і дієти не завжди допомагають популярному тенору тримати себе в формі. Тоді Микола вдається до більш надійного способу - відкачування зайвого жиру.

Першу ліпосакцію співак зробив у клініці Санкт-Петербурга. Тоді він втратив відразу 10 кілограм. Другий раз співак вдався до настільки радикального позбавлення від жирових відкладень в кінці минулого року, зробивши ліпосакцію в Барселоні. Це дозволило позбутися від 15 кілограмів.
Помилковий заголовок — Vbrjkf <fcrjd hj,bnm ksgjcfrws.

14 Квітня, 12:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон