Настільна версія
мова | язык

Седокова: Я пройшла через усі кола пекла

27 Квітня, 18:43

Поділитися:

Співачка Ганна Седокова вже кілька місяців мусолить тему свого розлучення у пресі. Але тільки зараз Аня нарешті зважилася розповісти деякі подробиці того, що ж насправді сталося між нею так її чоловіком Максимом.

За словами співачки, вона сама пішла від Макса, тому що їхні сварки дійшли до межі.

Крім того, в інтерв’ю "Комсомольській правді в Україні" Аня розповіла про те, як фінансова криза примусила її невтомно працювати.

Седокова вже півроку не живе з чоловіком Максимом Чернявським, але лише нещодавно він подав документи на розлучення. Донька Моніка буде спілкуватися з татом, коли захоче.

Щодо причин розколу, то про них Аня розповіла чи не вперше.

"Думаю, точної відповіді немає. Ми періодично сварилися, що здавалося нам нормальним - всі ж сваряться! Потім з'явилися ревнощі. І люди, які, почувши, що ми посварилися, не допомагали нам помиритися, а навпаки, нацьковували. Про мене казали - навіщо я така потрібна, вона будинком не займається, а працює. І намагалися його звести з іншими панянками! Звичайно ж, це виводило мене з себе, ми знову лаялися, і так по колу", - ділиться співачка.

Як відомо, не так давно Седокова погрожувала "тьолкам", які чіпляються до її ще чоловіка, у блозі.

"Їм здається, що, потрапивши в ліжко до мого чоловіка, вони доведуть, що вони краще, ніж я. Але вони не розуміють деяких речей. Що я пішла сама від Максима - це раз. Потім вони думають, що, раз він був одружений з Седоковою, він якийсь неймовірний і треба його завойовувати. Жінки зараз стали такі... варто перед ними помахати дорогою машиною, вони відразу готові бігти на край світу", - зауважила Аня.

Також вона висловилася стосовно своїх так званих подруг, певно натякаючи на Санту Дімопулос.

"У мене було кілька ситуацій, коли подруги виявлялися банальними дівчатками легкої поведінки. Я дружу зараз з тими, хто б навіть не подивився на мого чоловіка і, як сказала одна дівчина, "не посміє навіть лайкнути фото твого чоловіка". А є й ті, які не тільки лайкнути, але і постараються це фото лизнути. І такі прецеденти вже були", - розповіла Ганна.

"Таких треба тримати подалі від своїх чоловіків, якщо ви хочете свій шлюб зберегти. Та й чоловіки бувають такі... Як кажуть, "вона була кращою з жінок, але їй постійно требо було це йому доводити", - сказала співачка.
Аня ще раз наголосила, що вона прагне попрощатися з минулим і жити майбутнім.

"Але я прийняла рішення, що категорично не хочу минулого і бачу тільки майбутнє. Чесно скажу, що написала вчора чоловікові велике гарне повідомлення (хоча обіцяла собі цього не робити), де сказала, що не хочу більше воювати, давай жити дружно і пробач мене за все. І мені стало легше. Я відпустила", - зізналася Седокова.

На запитання про те, яким чином вина врятувалася, Аня розповіла про фінансові складнощі, які допомогли їй не думати про розлучення.

"Я пройшла через такі кола пекла! Найгірше, коли в одну мить не стало грошей. Я ж не працювала практично, а якщо працювала, то відразу ж витрачала. І раптом банк, де лежали всі мої заощадження, лопнув. Картки були заблоковані чоловіком, були борги... І я прокинулася і зрозуміла, що мені немає на що навіть завтра піти і купити дітям їжі", - зізналася співачка.

"І тоді всі мої душевні переживання відійшли на другий план. Ти можеш скільки завгодно страждати і бути в депресії, але від цього грошей не додасться. І саме ця ситуація допомогла мені вижити. І змусила мене працювати, знижувати ціни на концерти. І, коли я вже стала заробляти, тоді прийшов час подумати про кохання та інших справах", - резюмувала Седокова.
Помилковий заголовок — Ctljrjdf^ Z ghjqikf xthtp ecs rjkf gtrkf

27 Квітня, 18:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон