Настільна версія
мова | язык

Кіану Рівз та Шарліз Терон вирішили жити разом

14 Квітня, 12:54

Поділитися:

Кіану Рівз та Шарліз Терон разом оселились у Великобританії. Шарліз зараз знімається в драмі "Прометей", а Кіану - у фільмі "47 Ронінів".

Минулого року Кіану Рівза та Шарліз Терон застукали за романтичною вечерею в Беверлі-Хіллс. Ще тоді поповзли чутки про те, що у пари більш, ніж дружні стосунки. І ось зараз, схоже, інформація підтвердилася. Джерела повідомили, що актори вирішили жити разом.

Як стверджує американський журнал Star, парочка оселилася разом у Великобританії. Саме в цій країні Шарліз зараз знімається в драмі "Прометей", а Кіану - у фільмі "47 Ронінів".

Останнім часом зірки були розчавлені самотністю. Терон ні з ким не зустрічалася з тих пір, як розлучилася зі Стюартом Таунсендом. Кіану теж не заводив ні з ким довготривалих відносин після смерті в 2001-му році дружини Дженніфер Сайм.

Останнім часом Рівза бачили сумним. Навіть свій день народження актор зустрів, на самоті прогулюючись вулицями. В якості подарунка Рівз отримав чашку кави і кекс від самого себе.

Можливо, новий роман вдихне в актора життя, і він нарешті знову почуватиметься щасливим. Про романтичні стосунки цієї пари писали під час їхньої спільної роботи над фільмами "Солодкий листопад" та "Адвокат диявола", однак тоді відносини Рівза і Терон не мали продовження.
Помилковий заголовок — Rsfye Hsdp nf Ifhksp Nthjy dbhsibkb ;bnb hfpjv

14 Квітня, 12:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра