Настільна версія
мова | язык

Астаф’єва: Я теж переживаю через свій целюліт

3 Травня, 18:57

Поділитися:

Співачка і актриса Даша Астаф’єва зізналася, що з часом біля неї залишається все менше по-справжньому близьких людей. Вона знаходить розраду у живописі, йозі та намагається не витрачати час на пусті розмови.

Крім того, солістка гурту "Nikita", як і всі жінки, переживає через свою вагу та целюліт.

Про це Даша розповіла "E-motion".

Астаф’єва зауважила, що спокійно ставиться до чуток про своє заміжжя та особисте життя взагалі.

"Я думаю, такі чутки переслідують будь-яку публічну людину. Це не проблема. Дивно було б, коли нічого не говорили б, ось тоді б я переживала", - сказала співачка.

До того ж ставлення до неї як до зірки не заважає Даші.

"Якщо чесно, мені таке ставлення дуже допомагає. Не люблю зайвої уваги до своєї персони, і по-справжньому достукатися до мене можуть одиниці. І це радує. Люди, які знали б, яка я в душі, цікавилися би мною значно менше", - зауважила зірка.

Так само Дашу не хвилює той факт, що більшість чоловіків бачать у ній сексуальний об’єкт.

"Насправді мене це мало хвилює. Для мене головне перебувати в стані внутрішньої гармонії, важливо, щоб люди навколо мене посміхалися. Кожна людина має дарувати світло та любов і працювати над собою", - сказала Астаф’єва.

Співачка також зізналася, що в неї не так багато друзів.

"Зараз у мене залишилося дуже мало близьких людей, буквально одиниці, але, тим не менш, я не почуваюся самотньою. Я почала багато читати, багато працювати над собою, просто намагаюся не витрачати себе на порожніх людей зі своїми проблемами і дурними розмовами", - поділилася артистка.

"Всі мої нинішні друзі - це дуже цікаві люди, кожним з яких я дуже пишаюся", - додала Даша.

Власний секрет краси Астаф’єва визначає так:

"Найголовніше - займатися улюбленою справою, мати хобі. Я, як і раніше, годинами зникаю в майстерні, пишу олією. Знову почала займатися йогою, яку взимку закинула. Так я зараз привожу себе в тонус".

Також Даша зізналася, що не сидить на дієтах.

"Я пізно їм. Хоча іноді розумію, що я їм вперше за день, а на годиннику вже 10 вечора", - сказала співачка.

Варто зауважити, що Даша, яку вважають однією з найкрасивіших дівчат "Playboy", так само, як і більшість жінок, має комплекси.

"При цьому я помічаю, що з віком у мене їх все більше і більше. Наприклад, як і всі дівчатка, я переживаю, що я товста, що у мене є целюліт", - зізналася Даша.

Нагадаємо, не так давно Астаф'єва у соцмережі показала свої живописні доробки та заявила, що хоче грати серйозні ролі у кіно.
Помилковий заголовок — Fcnfa’'df^ Z nt; gtht;bdf. xthtp cdsq wtk.ksn

3 Травня, 18:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків