Настільна версія
мова | язык

Про автора хіта "Gangnam style" випустили комікс з назвою "Слава: Psy"

3 Травня, 19:17

Поділитися:

Купити історії успіху найпопулярнішого в Youtube репера поки що можна в США та Південній Кореї PSY popcrush.com.

У США та Південній Кореї випустили комікс про південнокорейського репера Psy, найпопулярнішого героя YouTube та автора хіта Gangnam style.

Казочка розповідає про історію створення підривного кліпу та про життя кумедного героя в сонячних окулярах та смішному піджачку. "Чи він упав із неба? Чи, може, виріс із землі?", - такими словами починається книжечка з ілюстраціями, які показують автора Gangman style в усій красі: танцюючи "Танець наїзника", він виринає із землі та підкоряє небо. "Влітку 2012 року манюній, нікому невідомий корейський репер виклав свій відос на YouTube…

І підірвав весь світ. Його пухкенька статура та нестримна енергійність рухів відкрила людям очі. Це вам не якийсь попсюк", - розповідає посібник з реперського успіху. Нагадаємо, що кліп Psy "Gangnam style" зібрав на YouTube найбільшу в історії кількість переглядів: 1,5 мільярда. Він став настільки популярним, що навіть президент США Барак Обама з дружиною на втримались та записали свою танцювальну пародію на нього. Нещодавно популярний репер записав новий ролик під назвою "Джентльмен". Але, на відміну від хітового "Gangnam style" він викликав розчарування публіки та зібрав лише 260 млн переглядів.

Помилковий заголовок — Ghj fdnjhf [snf @Пфтптфь ыенду@ dbgecnbkb rjvsrc p yfpdj. @Ckfdf^ Зын@

3 Травня, 19:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної галузі

Міжнародний день солідарності журналістів

Міжнародний день грамотності

День танкіста

Міжнародний день краси

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Наталія