Настільна версія
мова | язык

Учені: ревнощі перетворюють чоловіків на ґвалтівників

14 Квітня, 19:22

Поділитися:

Згідно з результатами дослідження, чоловіки все частіше з ревнивих перетворюються на маніяків.

Американські вчені провели дослідження, результати якого показали, що чоловіки, які у всьому прагнуть контролювати свою партнерку, більшою мірою схильні проявляти щодо неї насильство, у тому числі і сексуальне.

У той же час, дівчата, які страждають від занадто деспотичних молодих людей, менш охоче розповідають про свої проблеми і найчастіше намагаються тримати свої переживання в собі, приховуючи їх не тільки від фахівців але й навіть від близьких.

Як відзначає керівник роботи, професор школи суспільної охорони здоров'я при Колумбійському університеті Марина Каталлоцці, особливо високий рівень насильства був зафіксований серед молодих чоловіків і підлітків.

Експеримент являв собою анонімне онлайн-опитування, участь в якому в цілому взяли 603 жінки у віці від 15 до 24 років. Виявилося, що з регулярними проявами ревнощів з боку партнера довелося зіткнутися 411 учасницям, або 68% опитаних.

Періодично так вели себе молоді люди 38,1% дівчат. Приблизно 11% представниць прекрасної статі повідомили, що їх чоловіки не тільки контролюють кожен їх крок, але і застосовують по відношенню до них фізичне або сексуальне насильство.

Одночасно обом видам насильства, разом з ревнощами, піддаються, як було встановлено, приблизно 8,6% дівчат.

Чоловіки у віці від 15 до 18 років виявилися схильні до такої поведінки більшою мірою, особливо, якщо їм самим доводилося переживати подібний негативний досвід.
Помилковий заголовок — Extys^ htdyjos gthtndjh..nm xjkjdsrsd yf \dfknsdybrsd

14 Квітня, 19:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор