Настільна версія
мова | язык

Китаєць виїхав на дорогу на автомобілях з парку розваг

15 Квітня, 10:49

Поділитися:

Водій, коли його затримали, розповів, що не збирався безцільно кататися на електромобілях по місту - за його словами, він мав намір доставити машини в парк розваг.

У Китаї дорожня поліція зупинила чоловіка, який виїхав на жваву автодорогу, керуючи відразу двома електромобілями, на яких зазвичай катаються в парках розваг.

За словами інспекторів, вони помітили чоловіка на електромобілях з парку атракціонів завдяки камерам зовнішнього відеоспостереження. Коли один з поліцейських помітив незвичайного водія, він зв'язався зі своїми колегами в районі появи електромобілів і велів їм зупинити чоловіка.

Водій, коли його затримали, розповів, що не збирався безцільно кататися на електромобілях по місту - за його словами, він мав намір доставити машини в парк розваг. а поїхав на них тому, що такий вид транспортування не вимагає великих витрат.

Чоловік запевнив, що не знав про заборону на рух на такому транспорті.

Як повідомляється, за поїздку на електромобілі для атракціонів китайця не покарають, оскільки подібна дорожня ситуація не регулюється законом. Поліція обмежилася попередженням і відпустила водія. Як він доставив електромобілі у парк, не уточнюється.
Помилковий заголовок — Rbnf'wm dbї[fd yf ljhjue yf fdnjvj,skz[ p gfhre hjpdfu

15 Квітня, 10:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора