Настільна версія
мова | язык

PICK-UP відзняли новий кліп

31 Травня, 21:56

Поділитися:

Група PICK-UP презентує новий відеокліп на пісню "Дівчина З Голлівуду", яка є першим синглом з дебютного альбому "Реальність". Режисер цієї роботи - Катерина Береза, яка, до речі, працювала і над попереднім кліпом групи на пісню"Goodbye My Fear".

Цікавим є той факт, що у день зйомок кліпу, PICK-UP залишились без барабанщика. Оскільки, вся знімальна група була готова розпочати роботу, учасники колективу, ризикуючи, запросили стороннього музиканта. Таким чином, місце за барабанною установкою зайняв Сергій Доронін, який ознайомлювався з піснею вже на знімальному майданчику.

Через декілька тижнів у Київському ботанічному саду проходила зйомка сюжетної лінії, у якій брала участь дружина вокаліста PICK-UP. Саме їй, між іншим, і була присвячена ця пісня.

Відео показує молодого юнака, який, побачивши на екрані телевізора героїню голлівудського кіно, дивом потрапляє у минуле. Вона - баронеса 18-ого століття у вишуканій сукні, а він - звичайний хлопець нашого часу, проте між ними розгортається романтична історія. І не зрозуміло: чи це реальність, чи йому примарилось!?
Помилковий заголовок — ЗШСЛ-ГЗ dslpyzkb yjdbq rksg
31 Травня, 21:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон