Настільна версія
мова | язык

Виграй зустріч з музикантами групи Depeche Mode!

11 Червня, 18:50

Поділитися:

29 червня 2013 в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» виступить група Depeche Mode. Усі шанувальники, які коли-небудь мріяли поспілкуватися і сфотографуватися з легендарними учасниками групи, тепер мають такий шанс. Для цього потрібно взяти участь у творчому конкурсі від організаторів концерту - агентства «Аншлаг».

Взяти участь у конкурсі можуть абсолютно всі бажаючі, але переможець повинен мати квиток на захід, інакше його перемога анулюється.

Умови участі в конкурсі прості - потрібно перекласти текст пісні HEAVEN з нового альбому групи DEPECHE MODE на українську або російську мову. Переклад повинен бути не дослівним, а творчим, але при цьому зміст пісні не повинен змінюватись. Колективом Концертного агентства «Аншлаг» буде визначено два переможці - кращий переклад українською мовою і кращий переклад на російську.

Для участі потрібно надіслати свій варіант перекладу на електронну пошту: admin@anshlag.com.ua до 18:00 23 червня 2013. У темі листа треба вказати «Переклад HEAVEN». Всі переклади, відправлені після 18:00 23 червня 2013 прийматись не будуть. Визначення переможців буде здійснено тільки колективом Концертного агентства «Аншлаг», рішення оскарженню не підлягає.

Бажаємо удачі та натхнення всім учасникам!

Текст пісні HEAVEN наведено нижче:

Sometimes I slide away
Silently
I slowly lose myself
Over and over
Take comfort in my skin
Endlessly
Surrender to my will
Forever and ever
I dissolve in trust
I will sing with joy
I will end up dust
I'm in heaven

I stand in golden rays
Radiantly
I burn a fire of love
Over and over
Reflecting endless light
Relentlessly
I have embraced the flame
Forever and ever
I will scream the word
Jump into the void
I will guide the world
Up to heaven

Тим часом «Delta Machine Tour» з кожним днем ​​набирає обертів. Українські шанувальники групи не втрачають час даремно в очікуванні концерту та готують для своїх кумирів різні сюрпризи і флешмоби.

Після місяця в турі, Дейв Гаан і співтовариші перебувають у чудовій концертної формі. Півтора тижні тому Depeche Mode відіграли два аншлагові концерти в Лондоні на знаменитій арені O2, а також до «Delta Machine Tour» змогли приєднатися Мюнхен, Братислава, Штутгарт, Берн, Франкфурт-на-Майні, Берлін. Протягом 16 концертів туру Depeche Mode постійно вносять правки в концертний сет-лист виступу, щоб кожне шоу було унікальним і неповторним. Але, в чому можна бути впевненим точно, так це в тому, що київські фани групи точно почують найбільш знакові пісні групи, такі як «Personal Jesus», «Enjoy the Silence», «Just Can't Get Enough», «Walking in My Shoes»,« Never Let Me Down Again».

Нагадаємо, Depeche Mode вважаються однією з найуспішніших груп в історії. За 32 роки активної діяльності вони продали понад 100 мільйонів альбомів, а попередній тур на підтримку альбому «Sounds of Universe» став наймасштабнішим в історії групи - їхні концерти відвідали 2,5 мільйона осіб.

У рамках світового туру групи на підтримку альбому «Delta Machine» 29 червня Depeche Mode відіграють концерт у Києві на НСК «Олімпійський». На розігріві у британців виступить американський електронний музикант, продюсер та діджей Matthew Dear (Меттью Дір).
Помилковий заголовок — Dbuhfq pecnhsx p vepbrfynfvb uhegb Вузусру Ьщву!

11 Червня, 18:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван