Настільна версія
мова | язык

Нове відео гурту «Тім Талер» було відзняте на території найбільшого міста планети.

13 Червня, 11:02

Поділитися:

Сентиментальний арт-панк дует «Тім Талер» та студія «Арина Родионовна Продакшн» презентують відео на пісню «Безкінечність», що увійшла до складу найсвіжішого EP гурту.

Кліп було відзнято на території Шанхаю — найбільшого мегаполісу планети, що розташований у Китаї. Химерні тренажери, які ховаються поміж китайських житлових будинків, надихнули бас-гітариста Рому Кондрат'єва на створення спортивно-розважальної відеоісторії про буденні клопоти музикантів у Піднебесній.

Вдягнувши спортивні костюми та озброївшись нескінченним терпінням, учасники дуету «Тім Талер» протягом кількох хвилин тренують перед камерою молодого та недосвідченого музику. Роль новачкаблискуче виконала Віра Федюнина — співачка з Донецька, яка записала партії жіночого вокалу дляпісні «Безкінечність».

Відео присвячене пам'яті Вадима Кузьміна, що за життя був лідером гурту «Чёрный Лукич». Вадим Петрович є автором російськомовного оригіналу екранізованої пісні.

«Арина Родионовна Продакшн» висловлює подяку художниці Людмилі Гарбаля (АР Крим, Україна),Олександрові Поліщуку, керівникові ПП«Наше Наследие», а також співробітникам AllArtShow (КНР) за допомогу у створенні кліпу.
Помилковий заголовок — Yjdt dsltj uehne «Nsv Nfkth» ,ekj dslpyznt yf nthbnjhsї yfq,skmijuj vscnf gkfytnb/
13 Червня, 11:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон