Настільна версія
мова | язык

Позитив і Надя стали обличчями українського музичного телеканалу!

13 Червня, 12:42

Поділитися:

До літнього сезону телеканал М1 оновив формат і представив нових ведучих - молодіжну групу «Время и Стекло». Нагадаємо, Позитив і Надя вже вели різні програми на українських і російських каналах, але зараз артисти вперше стали постійними ведучими. Днями відбувся дебютний випуск хіт-параду «UA TOP 10», і тепер щовівторка о 21:00 і в суботу о 15:00 Позитив і Надя представлятимуть кращі поп-композиції України в ефірі М1.

- Усі українські артисти мріють хоча б раз опинитися в «UA TOP 10», і тільки ми з Надею тепер будемо з'являтися абсолютно в кожному випуску чарту - в якості постійних ведучих! - Розповідає Позитив. - А оскільки ми знайомі майже з усіма виконавцями, ексклюзивні подробиці та об'єктивні оцінки кращих кліпів країни гарантуємо!


- У наш час артист повинен вміти все, тому я дуже рада, що зараз ми виступаємо також і в ролі ведучих! - Каже Надя. - Дивіться щотижня «UA TOP 10» на М1 і ми розповімо безліч цікавого про популярних українських виконавців і найяскравіших новинки шоу-бізнесу!
Помилковий заголовок — Gjpbnbd s Yflz cnfkb j,kbxxzvb erhfїycmrjuj vepbxyjuj ntktrfyfke!

13 Червня, 12:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон