Настільна версія
мова | язык

DZIDZIO став ведучим шоу "Співай, якщо зможеш"

14 Червня, 20:01

Поділитися:

Новий канал готує чергову прем'єру - щотижневе музичне шоу, де зірочок очікують не тільки хвилини слави, а й неймовірні екстремальні випробування.

Однією з найбільш очікуваних прем'єр нового телесезону стане шоу «Співай, якщо зможеш» на Новому каналі, яке буде створюватися за образом і подобою британського проекту «Sing if you can». У шоу візьмуть участь популярні артисти з України та Росії, а також талановиті вокалісти з народу з незвичайною життєвою історією. Гравцям доведеться пройти нелегкі випробування в боротьбі за перемогу і грошовий приз.

Тільки уявіть, як це - демонструвати вокальні дані, коли вас б'ють струмом, поливають фарбою або, що ще гірше, змушують чіпати всіляких повзучих гадів. Вже названо імена ведучих шоу. Ними стануть Дзідзьо та Олена Мусієнко.

Кому популярність ...

Дзідзьо говорить, що у нього була особлива причина прийти на кастинг.
– Я вирішив довести двоюрідним сестрам своєї мами та троюрідним братам, у яких немає інтернету, що я мегапопулярний! – признался певец. – Секрет мого успіху в тому, що я простий. Такий, як усі люди. Мені цікаво спробувати себе в новій ролі. Раніше я завжди говорив «із голови», а тепер доведеться за сценарієм. Побачимо, що з того вийде.

... А кому пісні-танці
Олена Мусієнко випадково дізналася про кастинг і зацікавилася проектом тому, що він вокальний.
- Музична тематика проекту мені близька і улюблена, - розповідає Альона. - Адже я сама співаю, і навіть закінчила консерваторію за фахом «академічний спів». Мені дуже хотілося стати ведучою цього шоу. Зізнаюся чесно, Дзідзьо мені спершу не дуже подобався. Ми вперше познайомилися в прямому ефірі «Підйому», і якось їдко один над одним тоді пожартували. Але на кастингу ми спробували працювати командно, і, здається, знайшли спільну мову. Думаю, і нам, і глядачам буде весело.

Дивіться прем'єру шоу «Співай, якщо зможеш» в новому телевізійному сезоні 2013 року на Новому каналі!
Помилковий заголовок — ВЯШВЯШЩ cnfd dtlexbv ije @Cgsdfq? zroj pvj;ti@

14 Червня, 20:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон