Настільна версія
мова | язык

Віталій Козловський стане хрещеним батьком

16 Червня, 12:44

Поділитися:

У житті відомого українського виконавця Віталія Козловського - радісна подія. Незабаром він стане хрещеним батьком маленької Софії - доньки його близьких друзів - Олени Бернацької, власниці будинку моди Helenber, і Руслана Бернацького.

Про те, що в сім'ї друзів очікується поповнення, Віталій дізнався одним з перших. У день виписки мами з малятком з пологового будинку, їх приїхали привітати багато близькі та друзі. Коли на урочистій частині почали вшановувати майбутніх хрещених, молоді батьки сказали: «Хрещений тато ще не знає, що він стане ім. Але він тут присутній - це Віталій Козловський». Цю новину всі присутні зустріли бурхливими оплесками. Хрещеною мамою буде Ірина Білик. Віталій Козловський та Ірина Білик - близькі друзі, які підтримують тісні відносини.

Віталій Козловський: «Дуже люблю цю людину, цю артистку, цю жінку, мою чудову подругу Іру Білик. І дуже радий тому, що нас тепер об'єднує нове життя - Софія Русланівна Бернацька».

Віталій розповідає: «Коли я дізнався про те, що буду хрещеним батьком, моєму щастю не було меж! Це колосальна відповідальність, і в той же час величезне щастя. Ці емоції не можна передати словами! Хрестини відбудуться зовсім скоро»
Помилковий заголовок — Dsnfksq Rjpkjdcmrbq cnfyt [htotybv ,fnmrjv

16 Червня, 12:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван