Настільна версія
мова | язык

Що робитимуть Гордієнко, Лавіка і Красноокий цього літа?!

17 Червня, 11:04

Поділитися:

Лавіка, співачка: Наше літо почалося ще в травні на зйомках кліпу "Літо" і продовжувати його я планую в такому ж музично-мрійливому настрої. У зв'язку із записом нового альбому, творити будемо і на концертах, і в студії - перші літні місяці обіцяють бути максимально насичені роботою. Але, і море, сподіваюся, буде! Іноді для натхнення дуже корисно змінити звукові доріжки на місячні. У планах позначений Таїланд. Я була там неодноразово, але це невичерпне джерело відкриттів. Торік я захопилася дайвінгом, так що цього разу буду ловити посмішки не тільки неймовірних тайців, але і їх підводних співгромадян.

Вадим Красноокий, лідер гурту Мед Хедс: Цього літа ми записуємо новий альбом, гастролюємо по Україні з грандіозним лазерним шоу, і, звичайно ж, активно відпочиваємо. Торік я освоїв водні лижі. У цьому - вдосконалюю свої вміння. Відпустку ще не планував, але в пріоритеті відправитися в Єгипет вчитися вейкбордингу. А поки ми відпочиваємо в Києві. Нещодавно з тромбоністом Мед Хедс Валерієм Чесноковим і скрипалем - віртуозом Василем Попадюком каталися на найдовшому в Україні Тролей, який знаходиться біля арки Дружби Народів. Маса емоцій! Тепер хочу стрибнути з парашута.

Наташа Гордієнко, співачка: Обожнюю подорожувати. У мене на холодильнику висить карта, зі списком місць, де я хочу побувати. Цього року в морози я грілася на сонечку на Шрі-Ланці, а зараз планую відправитися на один з грецьких островів. Море, сонце, дуже смачна риба і вино, і, звичайно ж, нові місця. Дуже хочу доїхати в цей раз до Акрополя, побачити саму могутню споруду в Акрополі - Парфенон, побудований в 5 столітті до нашої ери. Заряджуся там енергією стародавніх на цілий рік вперед.
Помилковий заголовок — Oj hj,bnbvenm Ujhls'yrj? Kfdsrf s Rhfcyjjrbq wmjuj ksnf&!

17 Червня, 11:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван