Настільна версія
мова | язык

У кліпі переможця Голосу країни знявся Федір Бондарчук і гітара групи Eagles

20 Червня, 14:06

Поділитися:

Відбулися зйомки кліпу Павла Табакова (переможець телешоу «Голос країни») на літню україномовну композицію «Дякую небесам». Режисер Олександр Філатовіч перетворив на знімальний майданчик маєток під Києвом, де за сценарієм, на елітну вечірку бiля басейну зібралися успішні, забезпечені друзі. Серед них, до речі, і справжні українські олігархи, які погодилися знятися в кліпі.

Дефіле бiля басейну і потягування коктейлів – так міг пройти цей вечір, коли б не Павло Табаков і його музиканти. За задумом режисера, прямо в епіцентр подій уривається величезний автомобіль, на даху якого музиканти грають справжній концерт. До речі, спеціально перед кліпом гітарист Табакова придбав на аукціоні гітару легендарної рок-групи Eagles.

Головною героїнею відео стала Богдана Примак, фаворитка шоу «Велікі перегони», з якою Павла пов'язує екстремальна і романтична історія. Виявляється, їх знайомство відбулося кілька років тому при досить незвичайних обставинах: на гірськолижному курорті (Тисовець в Карпатах) молоді люди на чотири години застрягли на підйомнику в одній кабінці. За словами Павла, їх зблизив невеликий термос з глінтвейном, який він узяв з собою, і спiльнi, як виявилось, інтереси. З тих пір, герої дружать і активно підтримують один одного у всіх проектах.

Сюрпризом зйомок стала присутність на майданчику… Федора Бондарчука, яка когось бентежила, а когось веселила. Річ у тому, що в головній сцені брав участь актор як дві краплі схожий на відомого режисера, його двійник. Сам Андрій (iм’я українського «Бондарчука») признається, що люди часто приймають його за знаменитість і намагаються «продати» йому свої акторські таланти, що дуже веселить чоловіка.

Відео на драйвову композицію «Дякую небесам» вийде в середині літа, а пісню вже з наступного тижня можна буде почути на радіостанціях України. Також Павло пообіцяв найближчим часом викласти для фанів в соцмережі міні-фільм про зйомки кліпу.
Помилковий заголовок — E rksgs gthtvj;wz Ujkjce rhfїyb pyzdcz Atlsh <jylfhxer s usnfhf uhegb Уфпдуы

20 Червня, 14:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)