Настільна версія
мова | язык

Кеті Перрі знялася з курками і розказала, кого кохає

21 Червня, 12:18

Поділитися:

Американська співачка Кеті Перрі розповіла, що любила свого екс-чоловіка Рассела Бренда, а він повідомив їй про розлучення смскою.

А ще зірка зізналася, що досі кохає музиканта Джона Мейера, але вони з ним більше не пара.

Про все це говорилося в її інтерв’ю "Vogue", пишуть "NY Daily News".

"Він - дуже розумний чоловік, і я була в нього закохана, коли виходила заміж", - каже Кеті про Рассела Бренда, з яким прожила в шлюбі трохи більше року.

"Скажімо, я нічого не чула від нього з тих пір, коли він 31-го грудня 2011-го року написав мені повідомлення, що розлучається зі мною", - ділиться вона.

Перрі не знімає з себе відповідальності за те, що в них так і не вийшло міцної сім'ї. Хоча вона й намагалася якомога більше часу проводити вдома, їй доводилося займатися власною кар'єрою.

"Коли ми вперше зустрілися, йому потрібна була рівня, і, я гадаю, багато сильних чоловіків хочуть мати поряд рівню, а потім отримують цю рівню і думають "Я не можу витерпіти цієї рівності", - зазначає Перрі, хоча й не стверджує, що то була єдина причина їхнього розлучення.
А ще зірка валялася на сіні

Співачка каже, правда в тім, що не вона стала причиною краху шлюбу з Брендом, а дещо більше. Усвідомивши це, вона рушила далі, а екс-чоловік став використовувати оповідки про їхні проблеми в своїх комедійних виступах.

Після Рассела вона закохалася в Джона Мейера, і досі "шалено в нього закохана".

"Блискучий розум, змучена душа. Я маю зрозуміти, чому мене вабить до таких зранених пташок", - говорить вона про музиканта.

"Я не перебуваю в стосунках, і сама по собі – і сама в своєму ліжку", - підкреслила співачка, якій закидають тісну дружбу з Робертом Паттінсоном.
Помилковий заголовок — Rtns Gthhs pyzkfcz p rehrfvb s hjprfpfkf? rjuj rj[f'

21 Червня, 12:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон