Настільна версія
мова | язык

Захара і Вікторію Дайнеко об’єднала казка

17 Квітня, 20:12

Поділитися:

Почути голос Захара тепер можна не тільки на концертних майданчиках чи на телеканалах і радіостанціях, а і в кінотеатрах України! Артист озвучив головного героя мультфільму «Рапунцель: Заплутана історія» - привабливого розбійника Флінна, який подорожує по життю з легкістю, лише тому, що він гарний, балакучий і везучий.  В англійській версії  Фліна Райдера озвучив тезка Захара – відомий актор Захарі Леві (ZACHARY LEVI), а от в Росії головну героїню казки, принцесу Рапунцель дублювала Вікторія Дайнеко.

Захар: «Колись я думав, що дубляж фільмів - це надзвичайно легка та весела робота, але тепер я зрозумів, що це важче за шахтарську працю! З іншого боку, це неймовірно цікава справа, якою я продовжую займатись. Незабаром прем’єра наступного фільму! Наступний етап – головна роль по ту сторону екрану».

"Для мене це новий і дуже цікавий досвід. Не дивлячись на те, що протягом двох тижнів мені доводилося з раннього ранку і до пізнього вечора проводити весь час у студії це було того варте.  Характер Рапунцель багато в чому схожий на мій, не дивлячись на те, що я брюнетка, а вона блондинка ", - розповіла Дайнеко.

«Рапунцель: Заплутана історія» (англ. Tangled, 2010)  - американський повнометражний анімаційний фільм режисерів Натана Грено і Байрона Ховарда за мотивами казки братів Грімм «Рапунцель». Прем'єра фільму в Україні – 16 грудня 2010 року. Рапунцель є 10 за рахунком діснеївською принцесою. Це 50-й повнометражний анімаційний фільм студії Walt Disney Pictures, який на сьогоднішній день є найдорожчим фільмом подібного виду: його бюджет склав 260 млн $.
Помилковий заголовок — Pf[fhf s Dsrnjhs. Lfqytrj j,’'lyfkf rfprf

17 Квітня, 20:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон