Настільна версія
мова | язык

Чотири міфи про зайву вагу

22 Червня, 09:03

Поділитися:

Мільйони жінок і чоловіків прагнуть схуднути, і не припиняють спроб протягом багатьох років. Деякі взагалі все життя сидять на дієті і не досягають позитивних результатів. Однак Асоціація американських дієтологів шляхом опитування своїх пацієнтів, виявила, що більшість людей робить страшні помилки у спробах схуднути. В кінцевому кінцевому результаті це призводить до протилежного результату. Отже, ось чотири основних міфу про жир і те, як його позбутись.

Міф перший: тільки фітнес.
Дехто вважає, що фізичні вправи здатні позбавити від зайвої ваги без дієт. Тим часом, ряд досліджень вже неодноразово показував, що без правильного харчування фітнес не тільки не позбавить від бажаних кілограмів, але і буде сприяти набору зайвої ваги.

Міф другий: відмова від улюблених продуктів.
Деякі люди йдуть на все заради схуднення, аж до відмови в улюблених ласощах. Насправді, це призводить лише до страждань. Не варто відмовляти собі в улюблених тортах і морозиві. Просто слід купувати якісні продукти, їсти їх у міру і в правильний час доби. У жодному випадку не вживайте ці продукти перед сном!

Міф третій: гени. Як просто спихнути свою тягу до обжерливості на генетику, науку, яку звинувачують у всіх своїх фізичних та технічних недоліках. Насправді, генетична схильність до ожиріння існує. Але з нею можна боротися, якщо ввести культуру правильного та здорового харчування, а також активного способу життя.

Міф четвертий: вік. Безумовно, з віком багато процесів обміну речовин в організмі сповільнюються, але не настільки, щоб набирати десятками зайвих кілограмів. Для цього людині потрібно буде жити мінімум тисячу років.
Помилковий заголовок — Xjnbhb vsab ghj pfqde dfue

22 Червня, 09:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій