Настільна версія
мова | язык

Список зірок з негативним впливом на дітей

22 Червня, 09:15

Поділитися:

Як відомо, переважна більшість дітей і підлітків схильні наслідувати чиюсь поведінку, поки у них ще не розвинулося усвідомлення власного Я. Як правило, в якості рольових моделей виступають знаменитості світового масштабу. Однак чи всі вони мають право бути об'єктом наслідувань серед дітей? Як показало опитування батьків, далеко не всі. У дослідженні взяли участь близько 2500 батьків, які назвали сучасних популярних персон, які негативно впливають на їхніх дітей.

Зірка Діснея, молода актриса і співачка Майлі Сайрус, удостоїлася першої позиції в цьому негативному хіт-параді. Вона заслужила своєю поведінкою негатив у 68% батьків, тим самим випередивши навіть Ліндсей Лохан (65%), яка не раз перебувала під арештом і відома схильністю до наркоманії. Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян, незважаючи на те, що вона народила дитину і стала матусею, не виправдовує довіри серед батьків за гріхи минулих років, вбрання і постійні скандали, пов'язані з нею. Вона зайняла третю позицію.

Що стосується знаменитих самців Голлівуду, то 71% голосів батьків здобув Кріс Браун. Мамусі і татусі не вважають його поведінку достойною: побиття коханої і ув'язнення. На другому місці опинився новоспечений зірковий татусь Каньє Уест (67%). Як не дивно, але головний кумир усіх підлітків Джастін Бібер також не виправдав очікувань батьків. Вони віддали йому третє місце (65%), звинувативши в нерозважливому водінні і влаштовуванні диких оргій. Загалом, 58% батьків вважають, що знаменитостей не варто наслідувати.
Помилковий заголовок — Cgbcjr pshjr p ytufnbdybv dgkbdjv yf lsntq

22 Червня, 09:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон