Настільна версія
мова | язык

Закордонні "фанерщики"

22 Червня, 09:32

Поділитися:

Досить складно виконувати акробатичні трюки і співати одночасно тому і доводиться таким зіркам, як Бейонсе виправдовувати свій спів під фанеру. Мало хто пам'ятає, але Ліндсей Лохан колись намагалася зробити собі славу в музичній сфері, однак ці спроби провалились, оскільки вона не змогла співати без фонограми, осоромившись перед глядачами.

Ешлі Сімпсон (молодша сестра Джесіки) також потрапила в неприємну історію, коли не змогла на телешоу виконати власний хіт. Ходили чутки, що в усьому винен звукооператор, який включив не ту пісню. Навіть найміцніші хлопці-хіп-хопери можуть виглядати безпорадно, коли намагаються співати під фанеру. Ця доля спіткала 50 Cent. Репера кілька разів поспіль підловили, коли він намагався ворушити губами в такт власними словами, записаним заздалегідь.

Кеті Перрі у свій час зробила спробу зіграти на флейті, претендуючи на досконале володіння цим інструментом. Краще б вона це не робила! Проте дівчина набралася сміливості і зізналася, що вона не вміє грати на флейті. Ходять навіть чутки, що це був запланований жарт. Леді Гага має незвичайні вокальні дані, але навіть вона має право на погані дні. І тому іноді дозволяє собі співати під фонограму. Нарешті, ця розповідь не буде повною, якщо не згадати головну любительку співу під фанеру. Це Брітні Спірс. Вона відверто зловживає цим на більщості своїх шоу.
Помилковий заголовок — Pfrjhljyys @afythobrb@

22 Червня, 09:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон