Настільна версія
мова | язык

Дружина Потапа: Потап фліртує з багатьма. Здається, що думає тільки про сіськи і попи

17 Квітня, 20:33

Поділитися:

32-річна Ірина Потапенко продюсує шоу "Зірка+зірка" на каналі "1+1". Її чоловік репер 29-річний Потап (справжнє ім'я Олексій Потапенко. — "ГПУ") входить до складу журі програми.

— Шоу "Зірка+зірка" — мій перший великий проект, — говорить Ірина у своєму бізнес-центрі на пл. Солом'янській в Києві. — Із зірками працювати легко, вони не вередують. Льоша фліртує з багатьма учасницями на програмі. Здається, що думає тільки про сіськи і попи. Але це його стиль. Покажіть мені чоловіка, який би не задивлявся на дівчат. Він або голубий, або імпотент.

Не відсовуючи стільця, сідає за стіл. Вона худа, з чорним коротко підстриженим волоссям, у чорному гольфі.

— 10 років тому, коли я познайомилися з Льошею, ми часто ходили в пасаж у "Вечірній Київ". За чашкою кави пліткували про дівчат, які проходили повз. Я казала йому: "Ця симпатична, у тої довгі ноги, а в тієї криві". Але якби при мені вішався на якусь чувіху, хапав за задницю і казав: "Іди сюди, моя крошка", тут я б уже ножі дістала.

Просить секретарку принести каву. Виливає в чашку дві порції вершків. Сипле шість ложок цукру.

— Ми з Льошею рідко виходимо в музичну тусовку, тримаємося сторони. Шоу-бізнес — це клубок змій, що цілуються. Скільки можна обговорювати нові колекції Дольче і Ґаббана, чи "я тут підтягнула, тут ботокс вколола, тут сіськи підкачала". Я дружу з людьми із минулого — з банку, де працювала топ-менеджером, зі школи.

П'є каву, примружуючи очі.

— Коли ми купили квартиру, до нас у гості з Америки приїхала моя мама. Вона живе там уже кілька років, тримає бутіки з одягом. У двокімнатній "хрущовці" з нею рік жили. Я з мамою погано ладила, Льоша нас мирив. Мама строга жінка, працювала в міністерстві фінансів, любить порядок. Льоша вдома в трусах ходив, вона цього не переносила. Якось повернувся вночі з гастролей і влігся в ліжко до мами. Ми з нею помінялися кімнатами, бо вона пізніше лягала. Світло не включав, щоб не збудити. Зранку приходить до мене, хіхікає. Каже, добре, що не почав приставати.

Ірина з Олексієм виховують двох дітей — доньку Ірини від першого шлюбу 13-річну Наталю і спільного сина 2-річного Андрія.

— Звикли, що папа буває в телевізорі частіше, ніж удома. Наташа скромна, нікому не хвалиться, що її папа — репер Потап. Якось захотілося їй автограф хлопців із групи "Танок на майдані Конго". Льоші незручно було брати, він же репер. Але пересилив себе, пояснив, що для дочки. Андрюша їсти не сідає, доки не поставимо папину пісню. Найбільше любить "Лєто".

Каже, що чоловік часто їздить на гастролі.

— Не в захваті, що він більше часу проводить із Настею Каменських. Але на гастролі з ним не їжджу, щоб відпочив від мене. Наше з Настею спілкування він звів до мінімуму. У Потапа з нею спочатку були серйозні притирки. Обоє — Тельці, кожен хоче бути 
Помилковий заголовок — Lhe;byf Gjnfgf^ Gjnfg akshne' p ,fufnmvf/ Plf'nmcz? oj levf' nskmrb ghj cscmrb s gjgb

17 Квітня, 20:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій