Настільна версія
мова | язык

Дієтичні препарати містять небезпечні компоненти

22 Червня, 10:45

Поділитися:

Препарати, які прагнуть позбавити Вас від зайвих жирових відкладень, насправді не такі вже й безпечні для здоров'я. Як правило, в їх складі згадуються тільки нешкідливі інгредієнти, такі як зелений чай, насіння лотоса і бджолиний віск. Але до складу багатьох входить сибутрамін. Ці ліки настільки небезпечно, що їх навіть заборонили в багатьох цивілізованих країнах. Деякі засоби для схуднення містять не тільки цей небезпечний препарат, але і фенолфталеїн, проносне, яке здатне викликати рак.

У США планують заборонити препарат під назвою Fat Zero, який, як запевняють виробники, здатний дати поштовх до позбавлення від зайвих кілограмів. Насправді, він дійсно дає поштовх. Але не за рахунок натуральних інгредієнтів, а завдячуючи сибутраміну, який до того ж, завдає шкоди роботі серця. У списку побічних дій згадані всі органи і системи людини. Також препарат може взаємодіяти і з будь-якими іншими лікарськими засобами, і результат непередбачуваний.

Сибутрамін впливає на ряд хімічних реакцій у мозку, в тому числі на дію норадреналіну і серотоніну. Вченим не цілком зрозуміло, як саме ця речовина здатна провокувати втрату ваги. У деяких людей, навпаки, від нього розгорається апетит. Сибутрамін міститься не тільки в зазначеному продукті для схуднення, а й у ряді інших, які "лікують" також інші захворювання. Зокрема, підвищують сексуальний потяг і покращують еректильну функцію. Так що перш, ніж приймати його, варто добряче подумати.
Помилковий заголовок — Ls'nbxys ghtgfhfnb vscnznm yt,tpgtxys rjvgjytynb

22 Червня, 10:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)