Настільна версія
мова | язык

Максим Галкін "пішов на ліво"

22 Червня, 13:05

Поділитися:

В інтернет просочилися чутки про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині з якоюсь молодою моделлю з України, яка зараз проживає в Москві.

Шанувальники Примадонни в шоці, адже вони були впевнені в тому, що Максим Галкін не здатен зрадити незрівнянній Аллі. Мережею поповзли чутки про зв'язок Галкіна з молодою українською моделлю, яка проживає в Москві. Якщо вірити їм, комік вже встиг звозити коханку в Сочі, де його і "застукали" пересічні люди, передає ТСН. Про пасію Галкіна відомо небагато - тільки, що дівчина родом з Харкова, а зараз працює в модельному бізнесі і проживає в Москві.

Сам Галкін цю інформацію не спростовує, а навіть частково підтверджує, заявляючи, що з цією дівчиною його пов'язують тільки дружні стосунки.

У той же час подруга Алли Борисівни в інтерв'ю виданню «Вести» розповіла, що усі байки про зраду Галкіна - повна маячня:

«Це маячня, Максим в Сочі давно не був. Вони з Аллою Борисівною відзначали 18 червня його 37-річчя і взагалі весь час проводять разом », - поділилася жінка з журналістами.
Помилковий заголовок — Vfrcbv Ufkrsy @gsijd yf ksdj@

22 Червня, 13:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків