Настільна версія
мова | язык

Відкриття, які зробить молодий батько

22 Червня, 14:29

Поділитися:

1. Квартира смертельно небезпечна
Всі предмети, що лежать нижче рівня твого пояса, будуть або знищені, або використані для нанесення каліцтв. 90% твоїх справ по «вихованню» дитини - це спроби врятувати його від травми.

2. Сон - нова еротична фантазія
Вісім безпробудних годин - це прекрасніше, ніж прийняти ванну з Ані Лорак. Принаймні, на сон у тебе ще є сили.

3. У тебе неприємний характер
Ти впізнаєш себе в його примхах, у його завзятості, в його шкідливості. Схоже на маленьке криве дзеркало. Заодно зрозумієш, якою скалкою у дупі ти був для своїх батьків.

4. Зате ти станеш ідеалом для дочки
Саме ти сформуешь її смак до чоловіків. Постарайся "не впасти лицем у багно", якщо хочеш, щоб у тебе з часом з'явився пристойний зять.

5. Не все залежить від тебе
Коли ти в перший раз впустиш дитину головою об підлогу (не "якщо", а саме "коли"), ти будеш молитися, щоб все закінчилося добре. Навіть якщо не знаєш жодної молитви і ніколи ні в кого не вірив.

6. Ти - «поганий» слідчий

До двох років дитина навчиться маніпулювати твоєю дружиною, як Путін крутить Думою. Якщо не хочеш жити з маленьким диктатором, тобі самому доведеться командувати, карати і 50 разів на день говорити слово «ні». Неприємна роль, але хтось повинен це робити.

7. Вільний час - коли він спить
Дитина - роботодавець, який не знає Трудового кодексу. Вихідних для нього не існує.

8. Маленький - не означає тихий
Нехай він важить шість кіло - засмутившись, він майстерно відтворює звучання ланки Су-35 в режимі атаки. Так, деякі ще в сні хропуть. Басом.

9. Хороший мультфільм можна подивитися 50 разів.


10. Ти міг би вести переговори з терористами
«Він не хоче на вулицю. Ні, він хоче на вулицю. Ні, ці рукавички не підходять. Ні, він не буде просовувати ручку в рукавчик. Ні, він все ж не хоче на вулицю. Це - моя іграшка, хоч вона й чужа ... » Всі переговори - м'яким голосом, з посмішкою і зменшувально-пестливими суфіксами.

11. Щастя є
Дитина не тільки сама щиро переживає все, що відбувається, але і тебе змушує відчувати дуже гостро радість, ніжність, розчулення. Яким би циніком ти не був, від багатьох його вчинків і фраз тобі доведеться витирати сльози. І нема чого соромитися.
Помилковий заголовок — Dslrhbnnz? zrs phj,bnm vjkjlbq ,fnmrj

22 Червня, 14:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин