Настільна версія
мова | язык

Мадонна втратила купу грошей на продажі квартири у Нью-Йорку

22 Червня, 15:42

Поділитися:

Мадонна, на рахунку якої в банках знаходиться не один десяток мільйонів доларів, все-таки зазнала значних фінансові втрати. За продаж квартири в Нью-Йорку вона планувала виручити набагато більшу суму, ніж вийшло в результаті. Дуплекс на вулиці 41 Central Park West, в якому співачка не з'являлась близько чотирьох років, спочатку був виставлений на продаж за 23,5 мільйона доларів.

Потім у зв'язку з відсутністю інтересу покупців квартира впала в ціні до 19,95 мільйонів. Однак охочих придбати оселю Мадонни навіть за ці гроші не знайшлося. Тому епатажна співачка знизила вартість до 16 мільйонів доларів, і 14-кімнатний дуплекс було продано. Його придбав менеджер хедж-фонду з дружиною, який може тепер пишатися тим фактом, що квартира з видом на Центральний парк раніше належала самій Мадонні.

Варто відзначити, що у 54-річної переможниці Греммі є багато будинків, але переважно вона живе у Верхньому Іст-Сайді Манхеттена зі своїм бойфрендом Брахімом Заібатом і дітьми. До речі, є ще один факт, який, цілком імовірно, стане предметом гордості нового власника квартирки в Нью-Йорку: тільки що проданий дуплекс був відремонтований молодшим братом Мадонни Крістофером Чікконе.
Помилковий заголовок — Vfljyyf dnhfnbkf rege uhjitq yf ghjlf;s rdfhnbhb e Ym.-Qjhre

22 Червня, 15:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван