Настільна версія
мова | язык

Експерт: Причиною смерті Джексона могло би стати безсоння

22 Червня, 16:10

Поділитися:

Король поп-музики Майкл Джексон, ймовірно, страждав важкою формою безсоння і міг встановити світовий рекорд з тривалості життя без повноцінного сну, повідомляє телеканал CNN з посиланням на експерта в галузі сну, що виступав в ході слухань за позовом матері Майкла Джексона до організатора його концертів, повідомляє РИА Новости.

Відомий гарвардський професор медицини сну Чарльз Чейзлер (Charles Czeisler), що консультує з питань сну в тому числі NASA і ЦРУ, вивчив показання продюсерів, хореографів, перукарів та інших фахівців, що працювали зі співаком. Експерт дійшов висновку, що Джексон міг стати єдиною відомою науці людиною, яка прожила два місяці без фази швидкого сну. Як вважають експерти, в тому числі Чейзлер, ця фаза необхідна для підтримки життєздатності організму.

Лікар Конрад Мюррей, який працював з Джексоном призначив співакові сильнодіючий засіб пропофол. За словами професора медицини сну, пропофол дає пацієнтові відчуття бадьорості, але порушує нормальний цикл сну.

За словами Чейзлера, пропофол порушує нормальний цикл сну, але дає пацієнтові відчуття бадьорості. Таким чином, вважає експерт, якби Джексон не помер від передозування 25 червня 2009, він міг стати жертвою надзвичайно важкого безсоння кілька днів по тому. На безсоння вказують багато симптомів, що спостерігалися у співака: в останні місяці життя він насилу розучував танцювальні рухи, забував текст пісень, які виконував багато років, виявляв ознаки параної, розмовляв сам з собою і чув голоси.
Помилковий заголовок — Trcgthn^ Ghbxbyj. cvthns L;trcjyf vjukj ,b cnfnb ,tpcjyyz

22 Червня, 16:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон