Настільна версія
мова | язык

Ще одне дельфіня народилось в Одеському дельфінарії

22 Червня, 17:07

Поділитися:

21 червня, о 1:20 народилося дельфінятко в Одеському дельфінарії. Як повідомили кореспонденту УНН у прес-службі дельфінарію, малюк здоровий, бадьорий, сповнений сил і енергії.

Важить малюк близько 30 кг, довжина - близько 70 см. Це вже друга радісна подія за останній місяць.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 27 травня тихоокеанська самка-афаліна Мідóрі також народила малюка.

Батьки малюка - тихоокеанські дельфіни-афаліни Джỳла і Кустó - були викуплені у японських рибалок з квоти, призначеної для приготування їжі в японських ресторанах. Врятовані від смерті дельфіни не тільки отримали друге життя, а й відтворили перше потомство. Пологи приймали кращі фахівці по утриманню та вихованню морських ссавців: кандидат ветеринарних наук Олег Ушаков і черговий ветеринар Наталія Гочева.

Вони повідомили, що пологи пройшли успішно, малюк народився абсолютно здоровим і без проблем вперше сплив на поверхню, щоб зробити перший у своєму житті вдих.

Мама Джула, за словами старшого тренера дельфінарію Олени Комогорова, після пологів кілька діб не буде спати, так як вчитиме дитинча триматися на воді, занурюватися і спливати. Годування у дельфінів відбувається у воді - коли малюк втикається носиком в черевце мами, сильний струмінь молока сам потрапляє йому в рот, тому що молоко дуже жирне, воно не встигає розчинитися у воді, дельфіня його ковтає прямо на ходу. Роль тата - охороняти потомство і навчити малюка грати і веселитися.

Стать народженого нещодавно малюка поки визначити неможливо. У зв'язку з цим ім'я ще не придумали.
Помилковий заголовок — Ot jlyt ltkmasyz yfhjlbkjcm d Jltcmrjve ltkmasyfhsї

22 Червня, 17:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій