Настільна версія
мова | язык

Демі Мур закохалась у збирача перлин

22 Червня, 17:43

Поділитися:

Зірка Голлівуду, п'ятдесятирічна Демі Мур ("Привид", "Солдат Джейн") після розставання з актором Ештоном Катчером знайшла собі чергову пасію. Новим бойфрендом Демі став австралійський збирач перлів Уілл Ханніган, який молодший за неї на 20 років. Як зауважили ЗМІ, молодий чоловік з довгим волоссям і бородою скидається на кіношного Тарзана.

Актрису і Ханнігана вперше побачили разом ще в травні - вони ходили на заняття йогою в Західному Голлівуді. "Демі - просто дивовижна жінка. Ми познайомилися на йозі і з тих пір дуже зблизилися", - заявив американській пресі австралієць. Впоравшись з депресією, Демі дозволяє собі невтішні вислови у бік Катчера. За її словами, він "сексуальний, але далеко не найкращий з усіх коханців", які у неї були.

Нагадаємо, що з Катчером Мур прожила в офіційному шлюбі п'ять років, поки той не став зраджувати їй. Демі тричі була заміжня. На початку 80-х її чоловіком був маловідомий рок-музикант Фредді Мур, прізвище якого Демі залишила, вийшовши заміж вдруге за Брюса Вілліса. Саме від Вілліса Демі народила трьох своїх дочок - Румер, Скаут і Таллулу. З "міцним горішком" у неї до цих пір чудові стосунки.
Помилковий заголовок — Ltvs Veh pfrj[fkfcm e p,bhfxf gthkby

22 Червня, 17:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій